Iiamo string suttesnor med suttebeskytter samt 1 stk. sut 0-6 mdr.

19,00
68,00
Du sparer: 49,00

Absolut genial og nytænkende suttesnor! Fungerer som almindelig suttesnor og er nem at klipse på tøjet, når barnet skal have sutten tæt på uden at tabe den. Men samtidig bruges klipsen på snoren også til at klipses rundt om sutten, så den ikke bliver beskidt, når man skal have den ned i tasken eller lommen igen.

Absolut genial og nytænkende suttesnor!

Fungerer som almindelig suttesnor og er nem at klipse på tøjet, når barnet skal have sutten tæt på uden at tabe den. Men samtidig bruges klipsen på snoren også til at klipses rundt om sutten, så den ikke bliver beskidt, når man skal have den ned i tasken eller lommen igen. På den måde minimerer man snavs og bakterier.

Ved køb af iiamo string suttesnor følger der en iiamo peace sut 0-6 mdr. med i en af de flotte 5 farver. Holderen iiamo string er lavet af plast der tåler stød og fald - og sutten er lavet i 100% silikone . Begge dele er uden BPA, paraberner, parfume, phtalater og andre skadelige stoffer.

Iiamo peace sutter er ortodontisk korrekt opbygget, så man mindsker risikoen for suttebid. Sutten har et greb som gør det nemt for forældrene at få fat, og ventilations huller, der forhindrer udslæt omkring barnets mund.
Suttesnoren er hvid

Iiamo peace er en organisk designet linje af Karim Rashid. Denne ortodontiske sut fås i to størrelser, 0-6 måneder og 6-18 måneder, og har en lav risiko for at der bliver bidt hul.