Brother Max 2-drinks cooler, blå

89,00
99,00
Du sparer: 10,00

Super smart 2-drink cooler drikkedunk, så du kan have to forskellige typer drikkevarer med i samme flaske. Dunken har nemlig både en inder- og en yderflaske. Du kan også vælge at bruge inderflasken som køleelement ved at komme vand i og lægge det i fryseren. Så holder du indholdet i yderflasken koldt og kan drikke vandet i inderflasken, når det er smeltet.

Model/varenr.: BM71411BG2

Super smart 2-drink cooler drikkedunk, så du kan have to forskellige typer drikkevarer med i samme flaske. Dunken har nemlig både en inder- og en yderflaske.

Du kan også vælge at bruge inderflasken som køleelement ved at komme vand i og lægge det i fryseren. Så holder du indholdet i yderflasken koldt og kan drikke vandet i inderflasken, når det er smeltet. 

Altså er der 3 måder at bruge Brother Max 2-drinks Cooler på:
1. Med to typer drikkevarer i samme flaske, f.eks. vand og saft. 
2. Fjern inderflasken og brug dunken som en stor drikkedunk.
3. Frys inderflasken og hold indholdet i yderflasken koldt. Når inderflaskens indhold er tøet op har du ekstra drikkevarer med.

Flasken er let at drikke af, den drypper ikke, der er to åbninger så barnet selv kan vælge. Inderflasken har et fryselåg så den ikke lækker i fryseren. Bruger du kun yderflasken har du plads til 340 ml. væske. Bruger du begge flasker kan du medbringe 220 ml. og 125 ml.

Dunken indeholder selvfølgelig ingen BPA, PVC eller phthalater.