Økologisk flad babypude med kapok - 40 x 45 cm

249,00

Økologisk flad babypude med kapok. Kapok er meget allergivenligt, da støvmider og bakterier kan ikke leve i det. Kapok er også meget isolerende, temperaturregulerende og suger ikke fugt. Desuden viser tests at børn beholder kapokdyner på i langt højere grad end dyner med andet fyld.

Model/varenr.: 23014045

Økologisk flad babypude med kapok. Str. 40 x 45. Dyner og puder er syet i økologisk bomuldsstof, som har en naturlig farve fra bomuldsplanten. Dermed ikke tilsat nogen former for kemikalier. Stoffet er testet og 100% støvmidetæt, din garanti for den bedste kvalitet af dyner og puder til dig og dit barn.

 

Hvorfor vælge dyner og puder med kapok?

* Kapok er 100 % økologisk uden tilsætningsstoffer eller brug af kemikalier under forarbejdningen.

* Kapok er meget isolerende, består af 80% luft. Det reflekterer kroppens varme på en behagelig og naturlig måde, uden at du kommer til at svede.Har du problem med svedeture om natten, er kapokdynen det helt rigtige valg. Tests viser, at børn beholder dynen på i langt højere grad end dyner med andet fyld.

* Kapok er temperaturregulerende. Samme dyne kan bruges både sommer, vinter, ude og inde.

* Støvmider og bakterier kan ikke leve i kapok, er derfor et meget allergi-venligt materiale.·

* Kapok suger ikke fugt. Dyner, puder og madrasser med kapok vil derfor altid føles tørre, bløde og varme.

* Kapok består af meget fine, selvrensende, hule fibre, som har en lang holdbarhed. Kapokprodukter kan derfor gå i arv.

* Du kan med fordel bruge en kapokdyne som legetæppe på et fodkoldt gulv. Kapokken vil altid holde dit barn varmt.

* Betegnelserne bæreevne og silketæthed, bruges som vejledning for isoleringsevnen i dyner og puder. I kapokdyner er de enkelte kassetter fyldt optimalt og giver den bedste temperaturregulerende effekt - din garanti for en rolig og behagelig nattesøvn.·

* Kapoktræer vokser i Asiens og Sydamerikas regnskove. Kapok kan høstes år efter år, uden at træerne fældes. Når du vælger et produkt med kapok støtter du bæredygtig produktion og er med til at bevare regnskoven.

 Se hvordan du vedligeholder og vasker din madras her