Aquaint 100% natural desinfektionsvand, 50 ml

49,00

Desinfektionsvand Aquaint 100 % natural med anti-bakterielle egenskaber kan anvendes både udvortes og indvortes. Til hænder, hud, mund, baby, alle hårde og bløde overflader, til at sprøjte på frugt og salat, når du rejser. Dræber 99,9 % af bakterierne på få sekunder. Desinfektionsvand Aquaint er meget effektiv som sæbe, og dens eneste anden ingrediens, en naturlig syre (Hypochlorous acid), som produceres i den menneskelige krop til at bekæmpe bakterier.

Model/varenr.: 13558

Desinfektionsvand Aquaint 500 ml

500 ml med spray. Desinfektionsvand Aquaint 100 % natural med anti-bakterielle egenskaber og kan anvendes både udvortes og indvortes. Til hænder, hud, mund, baby, alle hårde og bløde overflader, til at sprøjte på frugt og salat, når du rejser. Indeholder ikke alkohol eller parfume. BeautyVita.

Desinfektionsvand Aquaint er sikker at bruge:
På hænder og hud af hele familien, også til nyfødte, hvis du vil friske kroppen op, på hårde og bløde overflader, f.eks. alle genstande, bestik, borde, toiletsæder, legetøj, på overflader, der kommer i kontakt med munden som tandbørster, sutter, sutteflasker og endda frugt, kød, fisk, ved grillen til god hygiejne og når vand er ikke let tilgængeligt.

Desinfektionsvand Aquaint må ikke anvendes til at rense kontaktlinser med, men du kan rense dine hænder inden du tager dem ud eller sætter dem i.

Desinfektionsvand Aquaint er revolutionerende 100 % naturlig og dræber 99,9 % af bakterierne på få sekunder.

Desinfektionsvand Aquaint er meget effektiv som sæbe, og dens eneste anden ingrediens, en naturlig syre (Hypochlorous acid), som produceres i den menneskelige krop til at bekæmpe bakterier.

Desinfektionsvand Aquaint er godkendt af Allergi UK som et "Allergi-venligt produkt".
Desinfektionsvand Aquaint er så sikker at drikke, at det er godkendt af den officielle Drikkevandstest i United Kingdom og er nok det mest sikre desinfektionsmiddel på markedet.

Desinfektionsvand Aquaint indeholder ikke alkohol, parfume, konserveringsmidler eller skadelige kemikalier såsom Triclosan, Benzalkoniumchlorid (BAC), Triethanolamin, Parabener, Phthalater, Natriumlaurelsulfat (SLS).

Desinfektionsvand Aquaint:
Udtørrer eller irriterer ikke din hud og behøver ikke at blive skyllet af.
Blid, kraftfuld og meget sikker og helt uskadelig ved indtagelse.
Det har flere anvendelser i hjemmet, ude ved grillen og på rejser.
Det kan bruges af børn uden opsyn af en voksen og er lige så sikkert som drikkevand.

Ingredienser i Desinfektionsvand Aquaint:
Aqua, Hypoklorsyre.

Desinfektionsvand Aquaint er 100 % naturlig, dræber 99,9 % af bakterierne på få sekunder.
Til hårde og bløde overflader, ingen alkohol eller parfume.