Holle Risgrød, biodynamisk - 250 g, fra 4 måneder

30,50

Biodynamisk grød af ris til børn fra 4 måneders alderen. Kan gives med flaske, som mælkegrød og som frugtgrød uden mælk.

Model/varenr.: 14155

Holle Baby Risgrød er velegnet til børn fra 4 måneders alderen. Serveres med vigtige fedtstoffer i form af gammeldags kærnet smør eller koldpressede olier og evt. grøntsags- eller frugtmos

 

Holle børnemad fremstilles af biodynamisk ris og man bruger hele kornet med de værdifulde kim og skaldele. Herved udnyttes kornets naturlige indholdsstoffer som proteiner, kulhydrater, fedt, mineraler og vitaminer fuldt ud. Ligeledes bibeholdes de vigtige fordøjelsesfremmende fibre.

Forarbejdningen foregår skånsomt så kornets næringsstoffer bliver tilgængelige for babyens fordøjelsessystem, der endnu ikke er færdigudviklet.

 

Holle Baby Risgrød er ikke tilsat sukker og er hurtigt at tilberede. Har flere anvendelsesmuligheder, da den også kan anvendes til vælling eventuelt med tilsætning af modermælk eller modermælkserstatning..

Som erstatning for frisk mælk kan Holle Tilskudsblanding anvendes.

Ingredienser:
Fuldkornsmel af ris*,Vitamin B1 (tiamin) .

Anbefalede grødtyper:
Fra 4-6 mdr alderen anvendes grøden først efter samråd med en sundhedsplejerske.

Fra 4 mdr: Ris-, Hirse, Quinua- og senere majs grød.
Fra 6 mdr: Ris-, Hirse, Quinua-, Majs-, Byg-,Havre- og Speltgrød.
Fra 9 mdr: Ris-, Hirse, Quinua-, Majs-, Byg-, Havre-, Spelt-, og Firkornsgrød. Firkorn er lige dele rug, spelt, byg og havre.



Tilberedning med brystmælk, modermælkserstatning, tilskudsblanding:
Hæld 170 ml brystmælk, modermælkserstatning (opblandet) eller tilskudsblanding (opblandet) i en gryde. Tilsæt 3-4 spsk (ca. 18 g) grødpulver. Rør rundt og varm op til 50°C. Afkøl til ca. 37°C og grøden er nu klar til servering. Det anbefales at der tilsættes 1 tsk olie/smør til grøden.

Tilberedning med vand:
Kog 200 ml vand og afkøl vandet til 50°C. Hæld vandet i en dyb tallerken eller skål og tilsæt 5 spsk (ca. 25 g) grødpulver. Rør rundt og afkøl grøden til ca. 37°C. Grøden er nu klar til servering. Det anbefales, at der tilsættes 1 tsk olie/smør til grøden.

Tilberedning frugtgrød:
Kog 70 ml vand og afkøl til 50°C. Tilsæt 2 spsk grødpulver (ca. 10 g) og rør rundt. Tilsæt 100 g frugtmos på glas eller moset frugt (æble, pære, banan) og 1-2 tsk rapsolie. Grøden er nu klar til servering.

Tilberedning med 50% vand og 50% brystmælk, modermælkserstatning eller tilskudsblanding:
Hæld 100 ml brystmælk, modermælkserstatning (opblandet) eller tilskudsblanding (opblandet) i en gryde sammen med 100 ml koldt vand. Varm op til kogepunktet og afkøl derefter til ca.50°C. Blandingen hældes over i en dyb tallerken og der tilsættes 5 spsk (ca. 25 g) grødpulver. Rør rundt og afkøl grøden til ca. 37°C. Grøden er nu klar til servering. Det anbefales, at der tilsættes 1 tsk olie/smør til grøden.

HUSK: Tilbered altid en frisk grødblanding. Genopvarm ikke grøden. Evt. rester skal kasseres.